Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Парис Хилтън в "Поверително от..."

отпечатай новината

08.06.2010 11:20 | Видян 3476 пъти

Парис Хилтън в

На състоялите се тази седмица годишни филмови награди на Мтв - звездата на „Поверително от...” Сабрина Паризи се срещна със своята символична съперничка, но всъщност много добра семейна приятелка, Парис Хилтън. Специално за българските си фенове, Парис изпрати най-сърдечните си поздрави и обеща скоро да гостува в предаването. 

Лайфстайл шоуто „Поверително от...” стартира с изключителен зрителски интерес по Нова Телевизия. Явно присъствието на Холивудската дива Сабрина Паризи, както и на водещите Десо от Д2 и на мис България 2007 Юлия Юревич са формулата за успеха на тридесетминутното информативно и динамично шоу.

Сабрина вече ни показа своя нов дом в Бевърли Хилс и ни разходи из най-известните холивудските кино-студия. Тя обеща да ни заведе в други, различни, но не по-малко уникални места, както и да ни срещне с холивудски звезди. Разбира се всичко това специално за зрителите на „Поверително от...”

Режисьорът на култовата лента „Мисия Лондон” Димитър Митовски също застана екслузивно пред камерата на „Поверително от...” и предостави уникални кадри от мейкинга на филма.

Юлия Юревич сподели пред журналисти, че се чувства страхотно в новото си амплоа на светски репортер. Тя сподели, че очаква с нетърпение да замине с екипа за Френската ревиера и Балеарските острови, където ще бъдат направени материали, ексклузивно за зрителите на „Поверително от...” 

Юлия не скри, че в трети епизод на предаването ни очакват кадри, от провелото се в Холивуд ревю на дизайнера на Лени Кравиц, като пред камерата ще застане и самият холивудски Галиано, Мерлин Кастел.
 
Предстои ни още да видим и задкулисни кадри от ВИП партито след церемонията на филмовите награди на Мтв, както и самата Парис Хилтън.

Още една много поверителна информация - феновете на Калин Вельов ще се насладят на една уникална негова джем сесия, допълнена от много ексклузивни кадри от създаването на новия му самостоятелен албум.

Всичко това, горещо и поверително...само в неделя, 11 часа, Нова Телевизия! Вашият любим и чаровен водещ Десо ви очаква!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !