Уволниха Парис Хилтън

Парис Хилтън вече няма да е патрон на два големи нощни клуба; Старлетката не идва и иска непрекъснато пари и екстри
4 яну 2007 17:38,
Уволниха Парис Хилтън
Парис може да изглежда много сладка и миличка, но нощем се превръща в друг човек. Снимка: Корбис
Собственикът на два големи нощни клуба в Щатите вече не иска Парис Хилтън за рекламно лице на заведенията си. Клуб Парис в Орландо, Флорида отвори врати преди близо две години и носеше името на богата наследница Хилтън, която не губи от славата си дори за миг.

Даже напротив, влиза все по-често в полезрението на медиите, но най-вече с
грубите си изцепки.

На собственика на клуба, мистър Калилиан, явно му дошло до гуша и казал че не иска неговия клуб да има нищо общо с мис Хилтън. “Тя никога не идва за уговорените участия. Само гледа как да се изложи повече,” заяви той.

Нещата тръгнали на лошо още от откриването на клуба, когато Парис трябвало да присъства на официалната церемония и да стъпи първа в клуба носещ нейното име. Килилиан дори обещал чисто нова лека кола на блондиката, само и само тя да благоволи да дойде на откриването. Тя отишла, разбира се, но с 6 часа закъснение. Взела си колата и изчезнала.

Такива действия са повече от нормални за Парис, която е доста голяма скъперница. През първите дни на новата 2007 г. русокосата милионерка „забрави“ да си плати кафето в заведение в Австралия, изумявайки персонал и клиенти.

“Няма да сменям името на клуба,” казва собственикът.”Вместо Клуб Парис, като певицата, сега ще бъде Клуб Париж, като града (Paris – Париж).

Говорителя на Парис Хилтън за сега не е коментирал ситуацията, само каза, че е разочарован от думите на Калилиан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание