.

Парис Хилтън отново на съд

Pledge This съдят Парис Хилтън за 8.3 милиона долара заради неизпълнение на договора с фирмата.  Според самия договор наследничката на империята Хилтън е трябвало да направи реклама на филм, заснет през 2006 година, по радио, телевизия и да даде

Парис Хилтън отново на съд
Pled
e This съдят Парис Хилтън за 8.3 милиона долара заради неизпълнение на договора с фирмата.  Според самия договор наследничката на империята Хилтън е трябвало да направи реклама на филм, заснет през 2006 година, по радио, телевизия и да даде интервюта в списания. Но рекламата не се е състояла, защото 28-годишната дама не е харесала филма.

В  съда Парис се е държала, като истинска бизнес дама, и като е дошъл реда на защитата и тя е заявила: „Когато името ми е поставено под нещо, то трябва да бъде добро. Ако филмът беше направен професионално, нямаше да има такива проблеми. Аз исках да го направя по възможно най-добрия начин”. Хилтън твърди, че никой не и бил казал, че трябва да вземе активно участие в рекламата на филма след премиерата му.

Дамата трябва да е знаела, че явяването й в съда в Маями ще предизвика голям интерес към медиите и точно затова се отнесе към събитието, както се очакваше - с перфектен грим, дизайнерска дреха и страшно високи токчета.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...