Парис Хилтън пропява за втори път

„Винаги съм знаела, че мога да пея, но непрекъснато съм била прекалено срамежлива, да го направя", споделя съвсем нескромно мис Хилтън
30 май 2006 11:58,
Парис Хилтън пропява за втори път
Парис Хилтън е прибавила вече почти всичко към артистичната си биография. Снимка: PH

След като първоначалните опити на Парис Хилтън преди няколко години да пропее и пробие на музикалната сцена не се увенчаха с очаквания успех, русокосата наследница на хотелската верига Хилтън се пробва за втори път.

Пред хонгконгското списание Prestige, Парис обяви, че в албума си ще включи както поп песни, така и малко хип-хоп и реге, а също и кавъра на Род Стюърт „Da Ya Think I'm Sexy“.

„Винаги съм знаела, че мога да пея, но постоянно съм била прекалено срамежлива да го направя. Най-трудното нещо е да го направиш пред хора, но сега, когато се отпуснах и пробвах, установих, че съм доста талантлива и това е, което обичам да правя най-много“, споделя съвсем нескромно мис Хилтън, визирайки най-вероятно публичната си поява по бельо в къщата на Хю Хефнър, създателя на Плейбой.

Тогава Парис му изпя полугола „Happy Birthday“, за да му честити рождения ден.

„Stars are blind“ ще се казва албумът на Парис, който трябва да се появи на пазара чрез Warner Records и собствения лейбъл на русокосата наследница Heiress Records. Официална дата за издаване още няма, но най-вероятно той ще се появи на пазара в края на годината.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание